Hoe werkt het?

Thuiswinkel Beilen is een initiatief voor winkeliers uit Beilen die in tijden van de Corona crisis toch hun producten willen aanbieden. Op deze pagina leggen we je duidelijk en overzichtelijk uit hoe Thuiswinkel Beilen werkt, wat het kost en wat je moet doen om je aan te melden

Hoe werkt het?

Thuiswinkel Beilen werkt simpel en snel. Na het ontvangen van een account kun je aan de slag met het toevoegen van jouw producten. Jij verzorgt de informatie, wij zorgen dat het er strak uit ziet. Zodra een klant jouw product besteld, krijg je hier een mailtje van. In dit mailtje zijn de klantgegevens en het bestelde product te vinden. Hoe je de betaling en bezorging of het afhalen regelt, laten wij geheel aan jou over! Wel hebben wij een aantal suggesties...

Stuur de klant een “Tikkie” om de betaling te voldoen. Een veel gebruikt betaalmiddel wat snel en effectief werkt. Zoek vervolgens een medewerker die bereid is te bezorgen per (bijvoorbeeld) fiets of scooter. Of maak na sluitingstijd een ronde en lever dan de bestelde producten van die dag af bij de klant in omgeving Beilen!

Laat de klant het product afhalen bij jou de winkel op een afgesproken tijdstip. Betaling kan vooraf met een tikkie of via pin in de winkel.

Wat kost het?

Aan de toegang voor het platform zitten geen kosten verbonden. Wel is het vereist een winkel te hebben in het centrum van Beilen. De Thuiswinkel Beilen is immers bedoeld voor winkeliers uit Beilen.

Waar meld ik me aan?

Meld je aan via het aanmeldformulier. Wij nemen contact met je op. We zullen daarbij een handleiding om jouw producten toe te voegen en te verwijderen meesturen en de gegevens van jouw persoonlijke account! Vul alle velden zo volledig mogelijk in, zodat we de gegevens goed kunnen verwerken op de website.

Meld je nu aan!